Du är här: Start / Betyg & recensioner / Grissly
Betyg & recensioner för

Grissly (Inbunden)

Kundbetyg 4

(27 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Grissly

betttybook (Sandviken), 16 maj 2022

Zack Herry är tillförordnad chef för kollegorna på Särskilda enheten när de kopplas in på ett mordfall i kallaste februari. En känd influencer har brutalt mördats och slängts i en container som en sopa. Samtidigt skapas ett instagramkonto med namnet Grissly, en profil som tydliggör sin ståndpunkt att somliga är svin som ska jagas och straffas. Eller ja, svinen ska dö. Och döden ska dokumenteras av Grissly.

Zack lever med Hebe och sonen Xavier, men mamma Olympia har en makt som ständigt påverkar deras liv och olusten finns där, hur långt kommer hon att pressa dem för att få som hon vill? Samtidigt har Deniz kommit fram till ett livsavgörande beslut, men hur kommer det att påverka hennes relation med Rebecka?

Spänningen som Mons Kallentoft skapar med ett ständigt högt tempo i handlingen och ett språk med flyt och liksom självklarhet gör att jag slukar boken. Lättläst, beroende- och adrenalinframkallande.

O... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grissly

Tina Johansson, 11 maj 2022

En riktig bra och spännande bok. Kunde inte lägga den ifrån mig. Väntar redan på nästa bok om Zack och dom andra.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 4 av 5.

Britt-Marie Kullin, 7 augusti 2022

Betyg: 4 av 5 - 📚 - Författaren Mons Kallentoft har skrivit drygt tjugofem böcker, och jag har läst dom alla. Gillar alla hans tre serier, Palma-serien, Malin Fors-serien, och Herkules-serien. Den här boken, Grissly, är bok nummer åtta i Herkulesserien, och det planeras att bli tolv böcker i serien. Jag har tyckt mycket om alla böckerna i serien, och den här boken var inget undantag, även om den kanske inte tillhör en av dom bästa. Rekommenderar varmt boken, men läs helst serien från början.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte som de tidigare

Annica, 17 maj 2022

Klart läsvärd men inte lika bra som de tidigare i serien. Inte samma spänning. Får inte samma känsla för personerna i boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej