Du är här: Start / Betyg & recensioner / Händelserna på hästgården : familjens berättelse
Betyg & recensioner för

Händelserna på hästgården : familjens berättelse (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(77 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En bok som berör!

-, 17 juni 2021

En bok som berör och tydliggör händelserna på hästgården som det talats så mycket om. Det är viktigt att få höra hur det var för de som fick utstå de övergrepp de utstod under alla dessa år. Tack för denna bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett annat perspektiv

-, 21 november 2022

Först blev jag upprörd på denna kvinna... Men ju mer jag lyssnade desto mer fick jag nån slags förståelse. Hemsk och tragisk historia.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hemsk

-, 18 november 2022

Sann och hemsk. Förstår och hoppas att vi kan få en förändring av tron.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Verkligen bindande och viktig bok!

-, 19 juni 2022

Gripande och jag blir så berörd och ledsen över vad familjen och andra fått utstå. Boken visar även på en kämpaglöd och det är fint och hoppfull när de lyckats att efter det dom gått igenom ändå må bra i dag och det ger troligtvis andra hopp och kärlek som själva är i en svår situation. Läs boken eller lyssna är mitt tips! Varm kram till författaren Anna och familjen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Obeskrivlig

-, 6 februari 2022

Fantastisk, fruktansvärd, känslosam, intressant, tankeväckande ... Det finns så många ord som kan beskriva den här boken. Den måste läsas/lyssnas på för att kunna förstå. Det gick inte att sluta lyssna när jag väl börjat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tragisk historia från verkligheten

-, 12 oktober 2021

Svårt att förstå hur en enda person kan påverka så många och sätta upp egna regler och agera helt själviskt utan någon som helst tanke/omtanke på hur det drabbar de i sin omgivning. Man blir bara arg!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Engagerande och stark berättelse

-, 29 augusti 2021

En stark, ärlig berättelse om hur det kan vara att leva i en våldsam relation. Alla som lyssnar på radiodokumentärer om hästgården borde lyssna på boken. Den är fängslande från första stund och väcker mycket ilska i mig. Hur kunde så många personer missa familjens situation? Hur kunde Jerry tillåtas skada så många? Förstöra så många liv? Utan att stoppas av polis och myndigheter. Det är helt ofattbart för mig. Jag har svurit och gråtit under lyssningen, och ryst. Stöttningen av omgivningen i slutet av boken var rörande och vacker. Tack för fin, engagerande lyssning!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekomenderar!

-, 29 juli 2021

Boken är bra skriven och engagerar. Vissa delar är mycket jobbiga att lyssna på och det är rent vidirgt vad Anna och hennes familj blivit utsatt för.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej