Du är här: Start / Betyg & recensioner / Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt

Språket: grunden till din framtid

Zainab.H, 4 november 2021

Boken är super bra, man lär sig väldigt mycket av det, det görs att ordförådet uttvecklas på ett sussectivt sätt. Rekomenderar varmt. 👍

4 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk svensk lärobok

Migena, 12 januari 2022

Jag rekommenderar den här boken för dig som vill förbättra dina svenska kunskaper. Det är ett bra sätt att lära sig språket själv. Det finns många grammatiska förklaringar och övningar, olika texttyper och intressant information. Jag rekommenderar starkt att ha detta i ditt bibliotek.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Språket är allt

Norbert och Daniela, 12 december 2021

Språket är nyckeln till allt. Här har du ett verktyg som hjälper dig mycket att lära dig svenska språket från grunden. I olika kapitlen berör boken alla relevanta delar i språkets sammanhang. Mycket omfattande lärobok till sig själv eller som julklapp eller födelsedagspresent.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En stor hjälp!

Fmd, 29 november 2021

Den här boken har hjälpt mig att använda svenska språket i vardagen. Jag rekommenderar det till alla som behöver förbättra sina skrivfärdigheter

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En väldigt praktisk bok

Laura I., 13 november 2021

En nödvändig bok för de som vill förbättra sina svenskkunskaper. Den innehåller många vanliga ämnen, massor av grammatikövningar och många intressanta texter. Jag rekommenderar startkt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En lärorik bok

Yuki, 12 november 2021

Jag studerade boken med mina vänner och jag tycker att den är en lärorik bok med praktiska övningar. Den bästa delen är att bilderna i boken hjälper oss att komma ihåg nya ord och grammatik, vilket är systematiskt och fantastiskt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok!

Nazanin Nakhbaf, 8 november 2021

En mycket bra bok för mig och mina klasskamrater som är nya med svenska språket. Boken är pedagogisk och jag har lärt mig mycket av den. Jag kan verkligen rekommendera denna bok. Den innehåller allt viktigt om svenska språket, jag använder den ofta för referens.
Speciellt tack till båda författarna!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Omfattande och bra!

Adriana S, 7 november 2021

Bra strukturerad bok med lagom kombination av läsförståelse och grammatik övningar. Lämplig för att utveckla grunderna i svenska språket och att nå en högre nivå. Jag tycker att den är väldigt lärorik.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Super bra!

Vilma, 22 december 2021

Det är en fantastik bok. I början kan man hitta så många bra tips hur man underlättar en språk inlärning. Det finns många olika genre texter i boken, som är intressant och olika svårighet. Man kan hitta många grammatik reglerna, även övningar, som är så hjälpsamma att komma ihåg med rätt grammatik. Ordlista som finns med varje text slipper mig att kolla ord i lexikon och spara min tid.

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej