Du är här: Start / Betyg & recensioner / I kallt förvar
Betyg & recensioner för

I kallt förvar (Häftad)

Kundbetyg 3

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Ja tack.

Sofia Mikaela , 24 april 2021

Läs den!
Bra skrivet och orden bara flyter på. Man vill bara ha mera av den.
Ett kapitel blir till två. Svår att lägga ner.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Humoristisk och spännande apokalyps!

Boktanten, 1 januari 2021

En svampliknande organism som analyserar, värderar och muterar med extrem hastighet, det låter ju helt osannolikt. Och det är det ju också. Väl? Eller?

Här är en bok med mycket humor, härligt udda och oförglömliga karaktärer. Overkligt, javisst men väldigt underhållande. Men så har ju också författaren varit med och skrivit manus till bl.a. Mission Impossible

Boken är lättläst och håller ett högt tempo. David Koepp är mycket bra på att beskriva allt vi ser, hör, tänker och känner. Det blir nästa något filmiskt över det. Dock upplever jag att det blir lite väl mycket splash och blod i vissa scener. Men kan du stå ut med det, och vill ha lite underhållande läsning i jul, ja då är detta en bok för dig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Njaa

Bokhyllaniskuggan, 14 augusti 2020

❥ Recension Baksidetexten är onekligen lockande och boken började intressant, skrämmande och kittlande. Det är som en sci-fie/actionrulle i bokformat och är helt okej underhållning. Tempo - javisst, twist & turns - javisst, men det lyfter tyvärr aldrig för mig pga den icke existerande karaktärsutvecklingen. De är rätt platta och intetsägande och jag hade velat ha så mycket mer på djupet där för att det skulle kunna bli riktigt bra. Boken får ☣️☣️ av 5.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej