Du är här: Start / Betyg & recensioner / Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet
Betyg & recensioner för

Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet (Häftad)

Kundbetyg 5

(7 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tack!

Safi Adam, 29 september 2021

Den som säger att inget kan göras får bita sig i tungan när hen öppnar den här boken! Jag har över 20 tips från boken som passar mig och min vardag och det är stort för mig. Jag kan nu vara med och förändra. Kan rekommendera denna bok för alla. Unga som pensionärer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alla kan agera hållbart

Annelie U G, 28 september 2021

Den här boken är så användarvänlig och konkret. Inget högtravande utan håller mig som läsare nere på marken och förser mig med nya verktyg för varje blad jag vänder. Den här boken behövs, den inger hopp och jag ser att det är möjligt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En "så här gör du"-bok

Ann-Marie Juntunnen, 28 september 2021

Så många rekommendationer och bra intervjuer om hållbar utveckling i denna bok. Jag kan engagera mig i miljöfågor eller minska social ojämlikhet, eller fattigdom, eller matsvinn. Det finns massa spännande att göra för var och en. Tycker att boken ska delas ut på alla skolor!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag kan förändra!

J Petersson, 28 september 2021

En lättanvänd handbok för alla. Så faktaspäckad med konkreta tips. Mer sånt. Mindre klimatångest. Uppskattar hur boken knyter an till globala frågor med lokala lösningar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Konkret och praktiskt inkluderande bok

Diana W, 28 september 2021

Författaren har verkligen kämpat med att göra boken relevant för alla. Som aktiv inom hbtqi -frågor har de "gröna" frågorna varit lite utmanande att försöka sig på. Men Din Agenda 2030 ger mig en massa tips för hur jag ska agera i min vardag för haven, för skogen och klimatet. Läs! Unga behöver den här för hopp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej