Du är här: Start / Betyg & recensioner / Odla i pallkrage
Betyg & recensioner för

Odla i pallkrage (Inbunden)

Kundbetyg 4

(75 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Odla i pallkrage är en mycket inspirerande bok!

Gunnel Larsson, 21 mars 2014

Nytänk och bra möjligheter får man här tips om på ett inspirerande sätt och det syns ju också på denna sida när man kan "tjuvläsa" lite i boken på denna sidan! :)

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättförståelig för mig som inte odlat förr

Ingrid Ullenius, 2 april 2014

Bra upplägg. Lätt att förstå hur man ska göra. Inget "tillkrånglat". Ser fram emot att praktisera lärdomarna - med boken bredvid.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bra bok om att odla i pallkrage

Cilla, 15 augusti 2014

Lättläst, bra och inspirerande bilder. Boken innehåller många tips och idéer att ta till sig. Många idéer som jag inte själv tänkt tidigare Bra råd om vad som kan odlas och hur man går tillväga för att börja odla i pallkrage.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

odla i pallkrage.

kolonisten, 14 augusti 2014

Om man vill börja med odling i pallkrage är detta en utmärkt bok som täcker upp det som man behöver veta.
Jag tycker att jag fick veta vad jag behövde. Så nu är det bara att sätta igång 2015.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Utmärkt!

Bokälskare., 5 augusti 2014

Mycket bra tips ochlättförstålig! Köpvärd.. Var till god hjölp när jag fått mina pallkragar på plats. Många bra råd som man inte hade tänkt på.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Odlarinspiration!

Ulla , 1 juli 2014

Har nyligen investerat pengar och plats för min andra pallkrage på den minimala yta, som står till mitt förfogande på uteplatsen till min HSB-lägenhet.
Boken ger på ett vackert och instruktivt sätt idéer och inspiration för fortsatt odling och skapande. Bra layout och innehåll. Man blir sugen att testa, helt enkelt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande!

En mycket inspirerande bok!!!!! Jag känner att jag gärna vill komma igång att odla i pallkrage. Man fick många fina tips.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhållande och inspirerande

fredrika johansson, 24 juni 2014

En bok för den som idag odlar eller ska börja odla i pallkrage. Inspirerande och lockande, lätta förklaringar som "alla" kan följa.
Mycket bra tips även för dig som har lite kunskaper eller aldrig försök dig på att så en egen morot.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nyttig o användbar

Ewa Hansson, 24 juni 2014

En bok för dig som idag odlar eller ska börja odla i pallkrage.
Mycket bra tips även för dig som har lite kunskaper. Har den som upplagsbok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej