Du är här: Start / Betyg & recensioner / Au pif! : franska recept och små berättelser
Betyg & recensioner för

Au pif! : franska recept och små berättelser (Inbunden)

Kundbetyg 5

(40 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Au pif - en bok att bära med sig för alltid

Susanne Corneliusson, 22 april 2022

Alltså Au pif - <3
En bok att älska, en bok att ha intill sig, en bok full av god ost. Bilderna! Älskar dem. Då jag har läst Je m'appelle Agneta kan jag ta till mig boken på ett rättvisare sätt. En bok man aldrig läser ut - för man vill ha kvar den. Så mycket innehåll för en liten peng! Hamberg har åter igen lyckats, denna magnifika ostälskande, vackra och oemotståndliga kvinna från Västsverige. Hennes älskade Patric har tagit så vackra och inspirerande bilder. Jag har köpt den för att ge bort också. Jag har med mig min i sängen på kvällarna och läser en anekdot innan kudden ropar tryggt. Vill ni unna Er något - Köp Au pif.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Au pif!

Carina Petersson, 25 maj 2022

En härlig bok som innehåller allt en kan önska, goda recept, mysiga berättelser och vackra bilder! Det känns som en bok jag kommer att återkomma till ofta, både för inspiration när det gäller mat men också för att läsa om texterna. Rekommenderas varmt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

Joanna Risne, 27 april 2022

Jag känner mig fransk och så in i bänken sugen på att laga och äta allt i denna underbara boken!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

Ulrika, 16 augusti 2022

Den innehåller inte bara recept på god mat utan även på ett sätt att leva. Med livskvalitet och med friheten att gå lite på känn: Au pif. Livsnjut, recept och inspiration. Små berättelser med hjärta. Bilderna är en resa i sig och det franska livet väcker längtan. Livslängtan. Älsk på den här boken!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande miljöer

Ulla Åberg, 20 juli 2022

Mycket trevlig läsning, men fick inte så stor inspiration av själva recepten, mycket vitlök men annars ser det spännande ut. Roligt att läsa om alla franska erfarenheter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Njutning

Pia, 15 juli 2022

Jag älskar den här boken! Får lust att laga mat och äta och umgås. Livsglädje att återkomma till om och om igen. Måste nog köpa hem lite goda ostar =)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Super uppskattad present!

amanda, 3 juni 2022

Mamma fick den i present då vi båda verkligen älskade Je mappelle Agneta.
Mixen av bilder, berättelser och mumsiga recept var kanon.
Mamma uppskattade verkligen denna bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar! Älskar!

Boktagen (Malmö), 3 juni 2022

Precis en sådan här kokbok längtade jag efter! Den ger mig inspiration, livsglädje och härliga matupplevelser. Älskar! En "köksbordsbok" jag rekommenderar varmt!
I receptet "Poulet Vergé", på sid 104, rekommenderar jag att au pif dra ner på mängden vitvinsvinäger för att få balans i smakerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

Karin , 25 maj 2022

Älskar bilder foton text o recept! Emma är en mästare på att förmedla stämning känsla och passion. Vill laga allt, vill äta allt! Så skön inställning till livet och maten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar pärla!

Lena Fredriksson, 19 maj 2022

Älskar blandningen av berättelser och recept. Emma Hamberg har en förmåga att skriva både underhållande och rakt på sak. Känns som man får vara med på hennes äventyr och när maten tillagas! Jag har läst högt för familj och vänner och vi har skattat högt och blivit väldigt sugna på mat, särskilt ost!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej