Du är här: Start / Betyg & recensioner / Evert Taube : 50 visor i urval av Sven-Bertil Taube

Mycket trevlig bok med lite historik o bilder runt...

Ulf Torsten Ronge, 16 oktober 2013

Mycket trevlig bok med lite historik o bilder runt Everts fantastiska visor med musik också. Jag kan rekommenderar denna bok. En trevlig julklapp.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ljudet är svagt!

Barizikar, 16 augusti 2016

Spelarens ljudvolym är under all kritik, hörs knappt på högsta volym, tycker sånt borde testas? Synd på en annars jättefin bok'

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Evert Taube: 50 visor

Sven Brise, 3 juni 2016

Alldeles utmärkt, särskilt om man inte omedelbart kan komma ihåg visans melodi ! Hjälpen finns där; det krävs bara att man väljer visa och trycker på en knapp för att melodin skall spelas upp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt presentbok

Siri Johansson, 24 augusti 2015

Har gett bort boken i present till dags dato till 2 st 90-åringar och 1 st 75-åring. Plus till mig själv, så klart!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra sångbok

Gillar sångstämning, 29 januari 2014

Enkelt och möjligt att sjunga med samt att lära sig nya låtar. Evert Taube skapar bra stämning vid allsången, det går alltid hem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En levande bild av E T, med fint urval visor och...

Margareta Grandinson, 13 januari 2014

En levande bild av E T, med fint urval visor och bilder dito. Lika lättläst som inspirerande. Fungerar säkert även som introduktion för läsare som ej skapat sig föreställning om Ts storhet som visdiktare och för läsare med förutfattade meningar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har inte lyssnat igenom hela boken, men den ger redan...

Kerstin Andersson, 13 januari 2014

Har inte lyssnat igenom hela boken, men den ger redan så mycket av musik, fakta om Evert och fina bilder. Fina bilder och man sjunger lätt med i melodierna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig julklapp till min man. Kanske skulle...

Gullan, 9 januari 2014

Trevlig julklapp till min man. Kanske skulle spelkonsolen varit separat i fall du bara vill läsa i boken en stund.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket trevlig bok - men lite otymplig p g a den...

Leif Thuresson, 2 januari 2014

En mycket trevlig bok - men lite otymplig p g a den vidhängande spelmekanismen, som för övrig har fördyrat boken onödigt. Boken innehöll visserligen - för mig - inga nyheter. Det mesta finns att läsa i annan Taubiania. Men dock, en trevlig bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej