Du är här: Start / Betyg & recensioner / LCHF på riktigt : ät dig i form
Betyg & recensioner för

LCHF på riktigt : ät dig i form (Inbunden)

Kundbetyg 4

(118 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bästa LCHF-kokboken!

Eminemma, 7 juni 2014

Lycklig av att äntligen fått LCHF på riktigt! Har det senaste året samlat på mig tiotalet kokböcker inom LCHF, men den här kokboken är den första som fixa veckomenyer, inköpslistor och jättegod, roligt kryddad mat med - viktnedgång! Vill bara laga veckomenyerna gång på gång på gång!

En del recept tar lite tid, andra som laxwok med sesamfrön, går supersnabbt!

Riktig bra för den som vill äta bra och variererat, och ändå bli av med övervikt!!

Rekommenderas både för nybörjaren, den som halkat av banan, och den som vill inspireras inom LCHF!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den enda boken som funkar för viktminskning

Lchflivet, 16 mars 2015

Jag har ett antal lchf böcker men de flesta anser jag vara liberala! LCHF på riktigt är som det står, på riktigt. Ingen sötningsmedel ingen försköningar för den som vill viktminska. Och den enda boken som hjälpt mig med min viktminskning, som fungerar.

Den är super för alla som vill komma igång, lära sig om vad LCHF är på riktigt och som vill få inspiration. Den är enkel att följa och även shoppinglistor är med - vardagen blir så enkel med denna hjälp.

Om det är en bok man ska ha inom LCHF så är det helt klart denna.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den bästa gebortboken till dom du bryr dig om

Jättefin bok med läckra recept och fina bilder. Boken inspirerar till att laga mat från grunden med bra råvaror och bra fetter, roligt också då boken innehåller tags så man smidigt kan få in en inköpslista i sin telefon.
Den här boken kommer jag ta med som gå bort presenter till dom jag verkligen bryr mig om.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag fick hem boken i dag och hade visserligen höga...

Majoren, 27 maj 2013

Jag fick hem boken i dag och hade visserligen höga förväntnigar men jag blev ändå positivt överraskad!
Redan när man läser förorden av självaste Sten Sture Skaldeman så läggs ribban bestämt upp på en hög höjd, men efter en snabb genomläsning så ligger den fortfarande kvar där, detta är verkligen LCHF, -På riktigt! :-)

Layouten och fotografierna är bättre än föregående bok enligt min smak, det är tydligare och smakligare för ögat helt enkelt. Likaså är inledningen och kapitlet om "LCHF i praktiken" rakt, tydligt och avskalat och lagom mycket kärnfull text för nybörjaren, -bra!

Detta blir en självklar bok att rekommendera för de som önskar en handfast bok att snabbt komma igång med och nästan bokstavligen sätta tänderna i!

Jag såg dessutom i skrivande stund att självaste Annika Dahlqvist gett boken sin välsignelse på sin blogg, ett faktum som tillsammans med Skaldemans förord intygar att detta verkligen är en "riktig" LCHF-bok!

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kokbok NR1

Anneli Widholm, 13 april 2014

Denna kokbok borde finnas i varje hem. Fantastiskt fina och relativt enkla rätter som ger glädje, energi och en rad andra positiva effekter i livet. Mat är medicin! Tack Monique för vägledning till ett bättre liv utan eksem, migrän och övervikt :-)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Enkel och pedagogisk

Eli, 28 mars 2014

För den som är nybörjare med lågkolhydratkost så kanske denna bok är den allra bästa. Mycket enkel att följa och upplägget att laga lite extra till medhavd matlåda till jobbet är suveränt och underlättar för den som ska få ihop livspusslet. Fantastiskt bra!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket trevlig och bra bok. Fina bilder och...

Annika Bergli, 30 september 2013

Mycket trevlig och bra bok. Fina bilder och förvånansvärt goda recept. Något recept har jag varit lite skeptisk till men gjort ändå och det har varit supergott. Bra med inledningen som berättar om LCHF och hur exv. fett, kolhydrater, proteiner fungerar i kroppen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har bara testat första receptet och det var...

PMG, 17 juni 2013

Jag har bara testat första receptet och det var riktigt gott. Innehållsmässigt är det en bra bok. Bra upplägg och föredömligt med en kokbok som även anger vikt som komplement till måttangivelser. Äntligen!

Men det har slarvats en del vid framtagningen. Inköpslistorna stämmer inte helt med recepten och måttangivelserna och inköpslistorna på appen är inte riktigt samma som i boken. Det slarvas även med språket och det är inte alldeles glasklart alla gånger vad/hur man ska göra. Vart vänder jag mig om jag undrar över något i boken?

"Dela broccolin och ångkoka den i vattnet i 5 minuter". Antingen ångkokar jag eller så kokar jag i vatten, men att ångkoka i vatten är nytt för mig.
"Smält löken i en gryta. Dela löken i bitar och stek löken i smöret". Är det kanske smöret jag ska smälta?

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa starten på LCHF

Max Elmgren, 10 mars 2015

Att börja med LCHF är svårt, mest för att man inte vet vad man ska äta. Denna bok fixar det, den ger dig matförslag för hela veckan så att du slipper att tänka på det och kan koncentrera dig på att hålla ut under omställningsperioden.

Rekommenderar därför varmt denna bok till alla som står inför den tuffa starten på en mycket givande diet.

Enda anledningen till 4 av 5 stjärnor är egentligen att jag skulle vilja se ett avsnitt med ännu fler alternativa frukostar, då detta är det som de allra flesta kämpar mest med, så vitt jag har sett och hört. Särskilt alternativ som inte innehåller ägg hade gett boken det sista lilla extra den behöver för en 5:a.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej