Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hjärnstark : Hur motion och träning stärker din hjärna
Betyg & recensioner för

Hjärnstark : Hur motion och träning stärker din hjärna (Inbunden)

Kundbetyg 5

(199 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En bok som alla borde läsa för att må bättre!

Ann-Eva , 9 november 2016

En bok som rör oss alla, från barndom till ålderdom. Boken beskriver hur rörelse - motion gör underverk.
Borde läsas av alla, men främst av politiker som intresserar sig för skolfrågor och vårdfrågor.
Råden och rekommendationerna hjälper till att höja prestationer i allmänhet, inklusive skolprestationer hos barn och att förhindra, förminska eller fördröja sjukdomsförlopp.
Råden kan leda till minskad medicinanvändning och framförallt till mindre lidande och ett bättre mående.
Borde vara obligatorisk litteratur vid läkarutbildning och utbildning av övrig vårdpersonal, samt vid utbildning av lärare och fritidspedagoger.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oj, vilken bra bok!

Kim M. Kimselius, 20 oktober 2016

Oj, vilken bra bok! Vikten av att röra på sig har aldrig varit viktigare än nu, efter att jag har läst den här boken.

Vet du att motion gör så att hjärnan producerar nya celler. Vi blir alltså smartare när vi tränar. Iallafall förhindrar vi att tappa minnet och bli dementa lika snabbt som om vi sitter passiva. När jag började läsa den här boken bestämde jag mig för att gå 16.000 steg varje dag. Inte alltid lätt, eftersom jag reser en hel del, föreläser och inte alltid har möjlighet att gå så många steg. Men ambitionen att gå 16.000 steg per dag gör att jag varje dag når upp över 10.000 steg, vilket bara det är bra. Dessutom har jag de dagar jag är hemma kommit upp i långt över 16.000 steg. Tänk vad många böcker som skapas i de nya hjärncellerna som bildas inom mig...

Läs boken och upptäck hur lätt du kan förbättra ditt liv. Rekommenderas varmt!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

outstanding

inger hansen, 9 augusti 2016

Denna bok var helt fantastisk. Alla bör veta hur mycket motion betyder, inte bara för kroppen, men också för hjärnan. Det enda jag tycker var negativt var att det hänvisas för mycket till evolutionen, för många obevisade miljarder år.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant!

Lisa, 24 oktober 2016

Bra fakta presenterat på ett lättläst sätt och som ger mig motivation till träning
Kommer att ha hjälp av denna bok i mitt arbete som sjukgymnast
Rekommenderas!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Amazing!

Julia, 24 oktober 2016

Den bästa boken i år!! Skriven på ett sätt som är lätt att förstå. Den är både motiverande och inspirerande! Dessutom älskar jag att de vetenskapliga artiklarna finns med i en referenslista bak i boken, så att man själv kan kolla upp och styrka att det som skrivs faktiskt är sant. Rekommenderar boken starkt!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Motiverande bok!

Mats, 14 maj 2017

Om några månader fyller jag 60 år. Synd att jag inte kunde läsa denna bok tidigare i mitt liv. Har varit en motionär lite till och från genom åren, men efter att ha läst denna bok kommer jag att motionera regelbundet. Kan verkligen rekommendera denna bok, jag sträckläste den. Nu läser jag "Hälsa på recept" av samma författare, den är också mycket läsvärd. Om du inte börjar motionera efter att ha läst "Hjärnstark" vet jag inte vad som kan motivera dig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hjälp till hjärnstark

Barbro Ernstson, 30 mars 2017

Fantastisk bok. Många nya upplevelser om att konsten att förändra sitt liv till ett bättre sådant.
Lätta råd att ta till sig!

Mvh

Barbro

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fascinerande!

Carina, 9 februari 2017

Otroligt roligt att läsa om hur hjärnan fungerar i olika situationer samt vid träning. Att hjärnan var så spännande och fascinerande hade jag ingen aning om! Man kan känna igen sig i många av situationerna som författaren beskriver vilket är roligt. Många WOW garanteras!
Tror att alla skulle uppskatta denna bok, bra present!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alla borde läsa den!

Sandra Wettergren (Arvika), 30 januari 2017

Helt fantastisk, grundad på vetenskap och otroligt motiverande. Kändes lite trög det första kapitlet men efter det spann det loss!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej