Du är här: Start / Betyg & recensioner / Just idag : 365 tankar för sinnesro
Betyg & recensioner för

Just idag : 365 tankar för sinnesro (Kartonnage)

Kundbetyg 5

(99 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En daglig rutin

Anna Björk, 30 augusti 2017

Oj, så bra det kan bli! Att börja varje dag med att få sig en liten tankeställare att reflektera över ger livet en ny dimension.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Andaktsbok för 2000-talet

Torgil Lyreskog, 2 september 2015

Korta, tänkvärda reflexioner inför varje dag! boken är mycket läsvärd! Den rekommenderas till den "moderna" människan som "inte har tid"

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sinnesro

Per Olov Blom, 27 april 2015

Olle Carlsson har introducerat sinnesrogudstjänster i Svenska Kyrkan. Vi som söker efter sinnesro har fått en bok att luta oss mot med kloka råd för eget bruk. Utmärkt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suverän¿!!!

Titti Iggström, 8 april 2015

En klar favorit, texterna känns och hjälper mig lägga fokus där den behöver vara. l
Layouten är jätte trevlig och väldigt lättläst.
Boken ligger alltid framme här hemma och används flitigt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dagens tanke

Helvi Persson, 3 mars 2015

Den korta, men själfulla texten ger mig något att tänka över under dagen. Den kan berätta för mig något som jag inte kommit att tänka på förut, inte på det sättet. Gillar boken, rekommenderar den varmt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En stilla stund

Eva A, 25 februari 2015

Boken passar den som vill ta sig tid för en daglig kort stund av sinnesro. Mycket bra upplägg med ett datum på varje sida. Fina tänkvärda tankar och frågor att bära med sig i vardagen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspiration...

Fredrik, 13 april 2021

Får man av att läsa denna boken! Varje morgon när jag slår upp ögonen läser jag dagens text och får del funderingar samt en positiv start på dagen. Verkligen så läsvärd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Öppnar upp...

-, 1 april 2021

Varje dags fråga öppnar upp till inre reflektion som bidrar till personlig utveckling. Jag och min man läser dagens fråga på morgonen och på kvällen delar vi våra tankar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En daglig vän

Ulla Christina Lantz, 27 augusti 2019

Har haft denna bok i flera år som min dagliga vän. Hämtar mycket kraftfrån läsningen och ska ge den till en väninna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej