Du är här: Start / Betyg & recensioner / Till dess din vrede upphör
Betyg & recensioner för

Till dess din vrede upphör (Pocket)

Kundbetyg 4

(49 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En av de bästa serierna

Anna-Maria , 1 september 2020

Serien om Rebecca Martinsson började sådär men var så pass bra att jag fortsatte läsa och de blir bara bättre och bättre. Sträckläsning på varenda en. Otroligt bra serie.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rebecka Martinsson

Lia, 27 maj 2016

Provade boken men nix. Kändes så tråkig.
Fick ingen känsla alls. Läste en bit & provade
2gånger. Boken sömnpiller. Besviken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sträckläsning

Maria, 5 november 2015

Sträckläste denna bok! Jag gillar hur Åsa Larsson beskriver personerna i denna bok. Det är lätt att fatta tycke för huvudpersonerna, jag vill att det ska gå bra för dem. På motsvarande sätt känner jag ett krypande obehag inför vissa andra personer i boken, som är mindre trevliga. Mycket bra gestaltning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst, spännande och väldigt beskrivande. Gillar...

Vanja Krondahl, 4 december 2013

Lättläst, spännande och väldigt beskrivande.
Gillar man deckare så är detta en bok att rekommendera.
Kan tipsa om att man börjar läsa Solstorm av Henne först då detta är en fortsättning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tycker bara att Åsa borde avslutat boken med vad som...

Ronald Carlsson, 3 december 2013

Tycker bara att Åsa borde avslutat boken med vad som hände med flygplanet, om det bärgades och om man hittade dokument och/eller Simon i planet! Det kan nmi framföra tilöl Åsa om ni har kontakt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Åsa Larsson har blivit en deckar favorit. Hon skriver...

Karin Erch, 10 juli 2013

Åsa Larsson har blivit en deckar favorit. Hon skriver kusliga berättelser om det karga landskapet och dess människor. Väntar på nästa bok i serien...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den närapå allra bästa bok jag läst (och jag läser...

Eivor Israelsson, 17 maj 2013

Den närapå allra bästa bok jag läst (och jag läser mycket...) Åsa Larsson har en förmåga att skriva så att jag titt som tätt avbryter läsningen och läser om raderna, högt för mej själv eller för min man. Och så förundras jag/vi över hur någon kan vara så pricksäker, intresseväckande och rolig!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sträckläsning av en toppenförfattare

Stenis från Jonstorp, 2 augusti 2009

Jag har nu läst alla Åsa Larssons böcker och man kan inte sluta att läsa dom förrän boken är slut. Det är samma med alla hennes böcker. Jag hoppas att där snart kommer en ny bok ut. Du är toppen Åsa Larsson.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej