Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tango för vilsna själar
Betyg & recensioner för

Tango för vilsna själar (Pocket)

Kundbetyg 4

(131 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Varm och härlig

ljuva_lilla_bokbubbla, 10 december 2020

Kanske för att jag hade läst några halvdana recensioner om denna så hade jag inte höga förväntningar. Men oj vad jag tyckte om den. Det var lätt att relatera till de olika karaktärerna. En bok som värmer hjärtat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Feel good bok

Katarina Johansson, 15 juli 2016

En trevlig feel good bok, avkopplande läsning. Man blir på gott humör av att läsa den. I riktig Lucy Dillon historia.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Feelgod bok

Lilian Palmqvist, 10 juni 2015

Detta är ännu en feelgood bok av Lucy Dillon. Jag varmt kan rekommendera boken om man vill ha ett leende på läpparna, när boken är slut. Den känns som en stor varm kram.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag saknar hundarna!

Bokmalen71, 30 maj 2015

Jag hoppades mycket på den här boken för jag fullkomligt älskar de andra böckerna som Lucy Dillon har skrivit.
Men i den här känns det som den står och stampar lite och det är alldeles för spretig handling fördelat på alldeles för många personer. Hon hade vunnit på att koncentrera sig mera på Katie och Ross och kanske dansläraren Angelica.
Dessutom har hundar på ett eller annat sätt varit en röd tråd i de andra böckerna och jag måste erkänna att jag saknar det inslaget i den här boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

som vanligt -slutet gott allting gott

Gunvor Bergström, 6 februari 2015

hennes persongalleri alltid lika intressant och kanske lärorikt för en del ! Saknar hundarna och den mysige veterinären! Men dom kommer kanske tillbaka!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gobok

Lena Hejdenberg, 21 januari 2015

Ytterligare en go, härligt fin bok av Lucy Dillon som får en att må bra både utifrån o in! Värme, kärlek och alltigenom goda ord! Underbart!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig historia

Gittelitt, 14 januari 2015

Som vanligt av Lucy Dillon. En trevlig och avkopplande bok. Man vill se hur det går för alla inblandade. Om man tycker om dans är det ett extra plus med boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Varm och lättläst men saknar driv

Johanna, 6 januari 2015

Liksom Dillons tidigare böcker är den här boken varm, hemtrevlig och lättläst. En perfekt bok när man vill koppla av och låta läsandet sköta sig själv. Däremot tycker jag det märks att detta är hennes debutroman. Boken står stundtals och trampar och storyn kommer inte framåt. Fastnar heller inte vid romanens huvudpersoner på samma sätt som i de andra böckerna, de saknar det där lilla extra för att jag veklingen ska känna med dem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ångrar att jag läste den!

- (Landvetter), 2 januari 2015

Efter att ha läst Hundar, hus och hjärtats längtan av samma författare, blev jag glad över att få läsa nästa bok. Boken skulle väl i och för sig varit bra, om det inte varit för en sak. Katie och Ross försöker rädda sitt äktenskap genom att börja på en danskurs. Ett råd de fått av sin familjerådgivare. Men något retar mig genom hela boken. Katie jobbar mer än heltid och Ross är hemma med barnen. När Katie kommer hem efter en lång dag på kontoret kommer hon hem till ett hem i kaos. Det enda Ross gjort är att leka med de två halvstora barnen, så hon får sätta igång att röja hela hemmet, tvätta, plocka upp allt som ligger och skräpar och laga middag. Då är också den otroligt lata man hon är gift med "helt slut" och måste få koppla av. Katie däremot får fortsätta jobba ända till kvällen och sen stupa i säng, för några timmars sömn och sen upp till jobbet igen. Jag tänker genom hela boken, nu måste det bli slut på denna orättvisa fördelni... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej