Du är här: Start / Betyg & recensioner / I en mörk, mörk skog
Betyg & recensioner för

I en mörk, mörk skog (Pocket)

Kundbetyg 4

(22 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Oväntade vändningar

Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 31 mars 2021

Jag har tidigare läst "Kvinnan i hytt 10" skriven av Ruth Ware och fullkomligt älskade den. "I en mörk, mörk skog" är även den, enligt mig, i toppklass. Det här är Wares debutroman och det jag framför allt gillar med hennes böcker är de många vändningar som berättelsen tar. Jag tilltalas även generellt av hennes sätt att skriva. Det här var en bok som mot slutet fick min puls att öka. Det var en bok jag inte ville lägga ifrån mig för jag ville så snabbt jag bara kunde få tillgång till all information. Med Ware är det aldrig som en tror. Hon lyckas alltid luras på ett eller annat sätt och jag som sällan blir lurad i böcker uppskattar det så mycket.

I have read one other novel written by Ruth Ware and I loved this one as much as the other one. Simply said I really like her way of writing and the many different ways her stories take. I never get fooled when I read books, but with Ware nothing is as it seems which I really appreciate.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok!

B.M, 1 december 2017

Bra författare där språk och text flyter på så man sträckläser boken. Spänning och intriger som är trovärdiga. Ett plus till översättaren som behåller flytet i texten i översättningen till svenska.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej