Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sekten som återuppstod
Betyg & recensioner för

Sekten som återuppstod (Pocket)

Kundbetyg 4

(67 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Oj vilken bladvändare

Den är snäppet bättre än första boken och nu väntar man bara på den tredje som jag hoppas blir lika spännande

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänningen fortsätter

betttybook (Sandviken), 12 augusti 2021

Andra boken i Dimön-serien fortsätter direkt efter Sekten på Dimön och vi får följa ledaren Franz Oswald's målmedvetna resa mot de mål han stakat ut, även om han nu sitter häktad och väntar på rättegången efter de åtal som väckts efter att Sofia Bauman lyckades rymma från ViaTerra och avslöjat hans sjuka handlingar. Franz har nu till sin hjälp försvarsadvokaten Anna-Maria Callini som fallit lika huvudlöst som många andra kvinnor för den dominanta, maktfullkomliga sektledaren som inte känner sig besegrad, utan mer målmedveten än någonsin.

Sofia's liv i det fria är inte helt enkelt, den publicitet ViaTerra och händelserna på Dimön fått har skapat spekulationer och allt som skrivs är inte positivt eller välvilligt. Inifrån häktet lyckas Franz svartmåla Sofia och hon känner allt starkare att hon behöver fly fältet för att kunna känna sig fri från sektens tentakler och smutskastning.

Spänningen är liksom i första boken ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande!

Bokhyllaniskuggan, 29 april 2021

❥ Recension

Del 2 i serien om sekten ViaTerra.

Det här är en spännande historia vars styrka jag tycker ligger hos de intressanta karaktärerna. Både de man gillar och bryr sig om men även de på andra sidan. Det är fascinerande att följa Oswalds sjuka hjärna och hur hans beteende påverkar människorna omkring honom.

För mig levde boken inte upp till den första, Sekten på Dimön, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag saknar. Jag känner att jag nu mer stör mig på Sofia än hejar på henne. Detta är en bra och spännande bok och jag ser fram emot att läsa tredje boken, Sektens barn, som står här hemma i hyllan.

Boken får 🌱🌱🌱 av 5.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bladvändare

Ulrika Ö, 17 augusti 2018

Lika spännande som alltid när det gäller Mariettes böcker. Välskriven och denna bok går inte att släppa. Tog med mig boken till jobbet så att jag kunde läsa på lunchen. Ville bara veta hur boken slutade.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej