Du är här: Start / Betyg & recensioner / Liten tvåa med potential
Betyg & recensioner för

Liten tvåa med potential (Pocket)

Kundbetyg 4

(85 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Feel good i sin bästa form!

Anita Gustafsson, 15 januari 2021

Camilla Davidsson har gjort det igen!
Lättläst, underhållande. Jag läser alla Camilla Davidssons böcker. En utmärkt bok att ge bort!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härligt varm feelgood-bok!

Evas bokhörna, 1 november 2019

Ibland är det skönt att läsa en sån där härligt varm feelgood-bok, där man vet nästan från start hur allting kommer att utveckla sig. Man kan bara luta sig tillbaka och låta sig svepas med in i stämningen, utan ansträngning, i trygg vetskap om ett lyckligt och kärleksfullt slut. Precis en sådan bok är Liten tvåa med potential av Camilla Davidsson.

I denna bok får vi följa Sofia, som lever ett stressigt storstadsliv med ett krävande men välbetalt jobb, en tjusig pojkvän och en åtråvärd lägenhet på Östermalm. På ytan verkar allt bra, men Sofia är obönhörligen på väg in i den berömda väggen, med alltför hårda jobbkrav, sömnlösa nätter och ständiga huvudvärksattacker. Mitt i allt detta kommer Arvid in i hennes liv, hantverkaren som ska renovera hennes lägenhet, men som samtidigt har en irriterande förmåga att ifrågasätta hennes livsstil, samtidigt som han faktiskt verkar bry sig om henne och lyssnar intresserat till hennes tanka... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Feelgood med udd

Jenny, 9 oktober 2019

Det är svårt att skriva om boken utan att avslöja för mycket så jag kommer börja med att säga att det här är en bok som passar dig som gillar feelgood, men vill ha lite motstånd. Jag tycker det tidigt i boken blev tydligt vad som skulle hända och ungefär hur, men det spelade ingen roll för jag njöt hela vägen dit. Boken är mycket välskriven och problematiserar kring ämnen som prestation, förhållanden, förväntningar, arv, öde och miljö. Jag blev förvånad att boken var såpass bra trots en titel som i mina öron lät lite banal. Kan varmt rekommendera den här och har just givit mig i kast med att läsa den fristående uppföljaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En varm & sorgsen feelgood

millimys_books (Veberöd), 12 september 2019

En varm, sorgsen feelgood som berör utbrändhet och väver in det snyggt med förälskelser. Det är minst sat ett folkhälsoproblem med utbrändhet, tror många inte ens är medvetna om hur nära de är eller ens när de gått över gränsen.En historia som skildrar kärlek & allvar i en fin blandning. Om att bränna ljuset från båda ändarna och att inte lyssna på sin kropp utan mata på....utifrån en illusion om andras förväntningar skapa sin egen olycka.Skit i vad andra tycker -vad är det värsta som kan hända?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Feelgood

Åsa Lindgren, 15 augusti 2019

En skön feelgoodroman, lättläst och skapar mersmak för varje sida. Svår att lägga ifrån sig och nyfikenheten skapade sträckläsning för att få njuta av varje ord.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Feel good

kerstin modigh, 6 augusti 2019

Jag tyckte om boken, trevligt skriven och jag kände väl igen mej i hennes arbetsmiljö. Bra att hon sadlade om tycker jag

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk feelgood roman

Anna Carleberg (Västerås), 31 juli 2019

Gillade denna bok väldigt mycket. Så fin feelgood roman som jag blev glad av att läsa. Rekommenderas starkt om du gillar feelgood böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst

Tord Turesson, 18 juli 2019

Den är aktuell i dagens samhälle med alla krav på arbetsplatser och i hemmen. Den väcker många tankar om dagens samhälle och vart vi är på väg

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok.

Carina Lundin Ahmed, 5 april 2019

Boken var mycket bra. Svårt att släppa, ville bara läsa mer. Hoppas på en fortsättning. Väldigt lättläst. Bra med pocketböcker är att det är så enkelt att ta med.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej