Du är här: Start / Betyg & recensioner / Där kräftorna sjunger
Betyg & recensioner för

Där kräftorna sjunger (Ljudbok)

Kundbetyg 5

(1118 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Naturbeskrivelse, deckare och kärleksroman, allt i

-, 1 september 2020

Speciell, strålande, spännande, sorglig och uppläsaren som förstärker det hela. Rekommenderas!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk!

-, 11 augusti 2022

Fantastisk!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

-, 11 augusti 2022

Bland den mest gripande berättelsen jag lyssnat på. Bra uppläst. Ska titta på filmen när den kommer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

-, 7 augusti 2022

Helt fantastisk bok och värd varenda sekund av lyssnande. Läs den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Häpnadsväckande

-, 5 augusti 2022

Otroligt fin beskrivning av symbiosen mellan människan och naturen. Lite långsam i början men historien utvecklas till en gripande skildring av fördomar och frihet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt förtrollad

-, 3 augusti 2022

Spännande, överraskande, lycklig och sorglig. Så klyftigt skriven. Författaren beskriver allt helt förtrollande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande berättelse

Leja, 1 augusti 2022

Fantastiska beskrivningar och uppläsare som gjorde karaktärerna och träskmarken levande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hänförd

-, 1 augusti 2022

Jag har varit trollbunden under hela lyssnandet av boken, skrattat, gråtit, förundrad, och slutet blev ett klimax. Skulle vilja haft den oläst så jag fick lyssna på den igen. Uppläsaren är mycket behaglig att lyssna till, vilket också har betydelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fin naturskildring

Dippeln, 29 juli 2022

Det är en väldigt "pratig" inledning som kan avskräcka, men om man härdar ut så blir det en fängslande skildring av en natur som sällan skildras i skönlitteraturen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej