Du är här: Start / Betyg & recensioner / Försvararen
Betyg & recensioner för

Försvararen (Inbunden)

Kundbetyg 4

(16 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Denna gillade jag - Betyg 4+

veronicas_bok_bak_liv, 27 januari 2021

Nicolas och Jasmine är tvillingar. De börjar med att fira julen på en pub och forsätter sen hem till Jasmine, där forsätter de festen med alkohol och någon typ av droger, de somnar och när Nicolas vaknar upp ligger han i sin systers knä och hon Jasmine är död. Nicolas flyr i panik.... Har han dödat sin syster?

Det här var för mig en ny författare, jag har inte läst något från henne innan och jag måste säga att den här boken gillade jag verkligen. Den är lättläst, har ett bra driv och tempo framåt och jag fastnade i storyn direkt. Det fanns många färgstarka karaktärerna i boken jag tyckte om, advokaten Angela med sina mörka hemligheter och den före detta polisen Ebba med sina problem och längtan till att få jobba som polis igen. En riktigt bra deckarroman som både var spännande, fängslande, hade mörka hemligheter och hade ett oförutsägbart slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gillar den trots allt.

@bettan_bokprataren (Örebro), 26 november 2020

En bok passar oss när vi vill ha en snabbläst deckare som dessutom är lättläst/ snabblyssnad.
Även om det inte är så mycket nytt under solen i den här deckaren när man ser till innehållet, du vet, en f.d polis med alkoholproblem, en f.d kollega som är ett svin och ytterligare en person med stora problem så har den det där man gärna vill ha och gillar boken jättemycket.
Det är fart och fläkt från första till sista sidan, det är ett oerhört bra driv och enligt mig lagom med karaktärer att hålla ordning på.
Huvudpersonerna är två ganska trasiga och överkörda kvinnor, Ebba Tapper & Angela Köhler, ett par jag verkligen gillar och jag hoppas att de kommer att kampera i hop en längre tid och att det blir många fler böcker om dem.

Jag startade att lyssna men övergick snabbt till att läsa då Katarina Ewerlöf som läsare förstör mycket för min upplevelse. Jag tycker det blir väl mycket dramatiskt. När jag övergick till a... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oväntat slut

Margareta Sandin, 5 oktober 2020

En annorlunda deckare med ett oväntat slut!
Kombinationen var ovanlig. Den alkoholiserade kvinnliga polisen och den kvinnliga advokaten med en mörk hemlighet

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den absolut bästa av mina 9 "Corona- böcker

Ingmarie Lundgren, 5 oktober 2020

En spännande och helt oförutsägbar deckare. En författare jag aldrig hade hört talas om har vunnit mitt hjärta genom sitt sätt att berätta! Flera olika slut hade jag gissat, men inte detta! LÄS DEN!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej