Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hälsogåtan : evolution, forskning och 48 konkreta råd
Betyg & recensioner för

Hälsogåtan : evolution, forskning och 48 konkreta råd (Inbunden)

Kundbetyg 4

(100 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Äntligen en bok med helhetstänk

-, 1 januari 2021

Boken har ett efterlängtat tema med ett helhetstänk om hälsan! Fungerar inte en del så fungerar inget egentligen.
Enkel och tydlig kapiteluppdelning som avslutas med goda och enkla råd.
Inspirerade läsning och lätt att ta till sig och "tänka till" angående sina vanor.

8 av 9 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skåpmat

Leif Jonsson, 27 januari 2021

Väldigt allmängiltig. Inga fakta som jag hittills inte kände till. Boken passar för den som aldrig brytt sig om hälsofrågor.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inget nytt

Azra Bajramovic, 22 april 2021

Jag lyckades kolla igenom boken på 10 min. Inget nytt i den utan bara saker man redan visste....ingenting där som jag kunde ta med mig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

hälsogåtan

mireille södergård, 25 februari 2021

Väl skrivet, intressant, härligt med beskrivning av grunderna som ger rätt perspektiv på dagens sätt att uppleva vår nutid. Vem som helst kan läsa boken utan svårigheter och utan tidigare kunskaper.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Heltäckande och välgrundad

Gustaf Brandberg, 8 februari 2021

En sammanfattning av vad man behöver få på plats för att leva ett hälsosamt liv, befriande fritt från tillfälliga trender. Egentligen inget nytt, men det är det som är poängen. Att få allt detta på plats i vardagen är tillräckligt utmanande.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kroppen, hälsan - evolutionen och nutid.

Hanna, 8 februari 2021

En riktigt bra bok som är uppdelad i olika kapitel utifrån kroppens behov. Den tar upp hela kroppen, inkl våra sociala behov och sätter varje del i sitt sammanhang av evolutionen. För att i slutet av varje kapitel komma med konkreta rekommendationer till bättre hälsa. Jag började med att lyssna på den som ljudbok och tyckte den var så bra att jag även köpte den i tryckt form. För att kunna gå tillbaka och slå upp i den. Intressant och lärorik bok som jag absolut rekommenderar!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bok

Rut Westerberg larsson, 5 februari 2021

Lättläst bok ,som man kan läsa även när man är trött.
Bra med tips och råd i boken.
Man kan nästan sträckläsa hela boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svar på Gåtan!

Mats Anderman, 18 januari 2021

Väver ihop en helhetsbild av hälsofrämjande faktorer.
Skrivet med ett spänstigt språk.
Ta till dig det som känns relevant i din livssituation, goda vanor som du redan följer befästs och annat kan få bli spännande att prova!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderar Hälsogåtan

Maria, 11 februari 2021

Lättläst bok som berör de vardagliga händelserna.
Känner igen mig i mycket.

Finns mängder av hälsoböcker men hälsogåtan är ett slag i sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej