Du är här: Start / Betyg & recensioner / Rotvälta
Betyg & recensioner för

Rotvälta (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(238 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket bra

Ann-Kristine (Helsingborg), 28 oktober 2020

TA är en mina stora favoriter och hon levererar alltid. Substans, bra språk och speciella karaktärer - mycket bra! Tyvärr gillar jag inte valet av inläsare - alldeles för "speedad" och ingen känsla för den speciella miljön. Med tanke på platserna där boken utspelar sig skulle det vara t ex Lo Kauppi som är suverän på att gestalta den norrländska känslan.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jobbigt att följa läsarrösten

-, 25 december 2020

Romanen säkerligen bra men tyvärr sväljer Leining halva meningarna, bara jobbigt att lyssna, jag gav upp efter 10 min

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dålig uppläsare

testare, 8 december 2020

Ojämn i tonläget och otydlig avslutning på allt för många ord som gör det svårt att följa med i handlingen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rotvälta

-, 2 oktober 2021

Man ville inte lägga ifrån sig den. Inte bara spännande. Man kom miljöerna mycket nära med målande beskrivning. Inte bara spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har allt

-, 24 augusti 2021

Perfekt hantverk i deckargenren. Intrig karaktärer miljöer berättarpuls textlängd. Ska genast leta andra titlar av Alsterdal.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jordnära i Ådalen, som växer åt alla håll

-, 3 augusti 2021

Boken började i en historia där en son som inte sett sin pappa på många år, hittar honom död i duschen. Den historien ger sen förgreningar åt olika håll och bakåt i tiden på ett oväntat sätt. Jag fascineras av bokens oväntade vändningar och fastnar i den ådalska miljön.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Befriande välskriven

- (Vallda), 29 januari 2021

Polisroman med miljö- och människoporträtt som ger boken djup och karaktär. Väldigt positiv upplevelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra uppläsare

Bertil Wallin, 22 december 2020

Uppläsningen tydlig och bra utan missar. Mer dialektal uppläsning är på gott och ont, den här är neutral. Har lyssnat på en bok som tilldrog sig i Hälsingland, uppläsaren härmade Norrbottensdialekt. Inte trovärdigt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

-, 19 december 2020

Mycket bra, olidligt spännande bok. Svår att lägga ifrån sig på kvällen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej