Du är här: Start / Betyg & recensioner / Boken som inte ville bli läst
Betyg & recensioner för

Boken som inte ville bli läst (Inbunden)

Kundbetyg 5

(202 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Oj, vad kul, tyckte barnet

Marias bokhylla, 5 december 2021

Sexåringen tycker: Han var lite skeptisk till en början, men när jag började göra allting som boken ville att jag skulle göra, skrattade han högt nästan på varje sida och det gick att se hur mycket han verkligen såg fram emot att vi skulle vända sida så att något nytt och tokigt skulle hända.

Mamman tycker: "Åh, herre gud, vad har jag tagit på mig att läsa egentligen?" var min första tanke när jag skulle börja köra runt med boken samtidigt som jag försökte läsa. Måste vara ärlig och säga att tanken verkligen höll boken igenom samtidigt som jag skrattade om och om igen för att det var så himla roligt.

En riktigt utmanande högläsningsbok som fick både mig, sexåringen, och fyraåringarna som inte var med på läsningen men var i samma rum (och uppenbarligen funderade på varför deras mamma hade blivit skvatt galen) att skratta högt och glatt. Jag uppskattade verkligen Alexis Holmqvist illustrationer (när jag fick ha boken ... Läs hela recensionen

4 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En aktivitetsbok inget som passade oss

Birte Andersson, 10 januari 2022

Det är ingen bok som passade oss. Det är en aktivitetsbok inget man sätter sig ner och läser för att koppla av. Hade jag vetat det hade jag inte köpt den. Men tyvärr förlitade jag mig på resentionerna.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken som inte ville bli läst.

Kicki, 26 juli 2021

Har barnbarn i 2-10 års tid åldern. De är uppvuxna med fysiska böcker och hört det mesta. Men denna boken engagerar både vuxen och barn på ett helt nytt sätt! Man blir glad av att läsa den och göra det som står i boken. Och barnen tvingas vara med i den med.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite virrig

Anne Koskinen, 3 mars 2021

Virrig men spännande...
för svår för de yngsta barnen.
6-7 åringar klarade av denna!
Och dem tyckte att den var rolig

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underfundig bok

Linda , 15 januari 2021

Min dotter älskar den och vill läsa den varje kväll. Kul även för den vuxne som får ta fram sina skådespelartalanger

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En härlig läsupplevelse!

Detta är helt klart en bok som alla barnfamiljer måste högläsa. Jag kan tycka att det är lite förargligt att det flera gånger skrivs in detaljer om att boken blir läst när barnet som snart ska somna. För på sätt och vis begränsar det läsupplevelsen och stör lite när jag läser den för barn dagtid. För detta är ingen bok som jag kommer läsa innan nattning. Dels för jag inte vill råka ramla ut ur sängen och skada mig, men framförallt för att jag inte vill lägga på en extra halvtimme på nattningen. Visst ska man kunna läsa roliga böcker vid nattning, men denna är för rolig och för actionfylld för mina barn precis innan nattning. Men barn är olika såklart!
Personligen tror jag att jag ska försöka gå igenom boken och försöka läsa omkring sov-bitarna när jag exempelvis högläser boken dagtid på jobbet som förskollärare. Även det mysigaste slutet får då omformuleras med fokus på att barnet kan bli vad den bli osv.

Men det är fi... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kul

Isabelle, 19 oktober 2020

Kul och underhållande bok, både för barn å vuxna. Ger en chans till umgänge och skratt istället för "fokus på att få ungarna att somna". Tack, David.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa boken för barn och vuxna

Jessica Söderqvist, 5 oktober 2020

Den här boken är så fantastisk rolig. Både jag och mina barn skrattade gott när vi läste den. Rolig text och jättesnygga bilder. Denna bok hamnar på top 1.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt

Ellinor, 11 september 2020

Mina barn älskar den här boken, även jag! Den är väldigt rolig. Bonus är att när barnen vill höra den om och om igen så kan jag skylla på att boken faktiskt inte vill det :)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej