Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tills alla dör
Betyg & recensioner för

Tills alla dör (E-bok)

Kundbetyg 5

(64 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läsvärd bok!

Anne-Marie, 23 april 2022

En mycket läsvärd bok som jag tycker alla bör läsa som
har ett samhällsintresse! Även politikerna!
Boken är välskriven och tydligt dokumenterad av hur det
är att växa upp i utanförskap och gängkriminalitet i förorterna.
Diamant Salihu är författaren som har talat med alla berörda
personer i boken och som fått ta del av den verklighet som
skildrar dessa barn och ungdomars uppväxt och på deras väg
in i gängkriminalitet, våld och narkotika.
Han har gjort ett grundligt arbete och skrivit boken på ett
lättläst språk som fångar läsaren och som berör på många sätt!
Man får en förståelse och en inblick i denna verklighet som
gör en så sorgsen och frustrerad över hur det kunde gå så här långt
med dessa barn och ungdomar i vårt land!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant inblick

-, 18 januari 2022

En intressant inblick i det kriminella Sverige. En förståelse för livet för de inblandade. Bra skildrat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant och informativ

BOF, 19 december 2021

Diamant Salihu har ansträngt sig för att tränga in i den för den flesta av oss okända värld. Bitvis skrämmande läsning. Vad som slår mig är frånvaron av farsor i så många familjer. Och den totala hänsynslösheten hos enskilda individer. Men sammantaget ger boken en bild av ett antal ytterst tragiska förlorare som i det långa loppet är just förlorare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Initierad skildring av gängbrottsligheten

Rickard , 12 december 2021

En ögonöppnare. Jag kunde inte lägga den ifrån mig. Spännande som en thriller men samtidigt en tragisk exposé över misslyckad svensk integrationspolitik. Rekommenderas till alla med samhällsintresse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Klan brottsligheten i Göteborg

Bosse, 28 juli 2021

Mycket bra, man får en riktig inblick i klan brottsligheten i Göteborg som är skrämmande och mycket kostsam för samhället

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Verkligheten

Olof Lennart Sandin, 13 juni 2021

Fantastisk berättelse från vår grymma situation med kriminalitet och förlorade ungdomar.
Vi måste reagera och förbättra så vi minskar denna situation.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Verkligheten runt hörnet

-, 8 maj 2021

Mkt bra och välskriven. Bra grävande och stark skildring. Mycket stark skildring av en verklighet som är runt hörnet. Jag förbryllas och samtidigt påminns om min egna uppväxt i Rinkeby och Husby där bristen på valmöjligheter gjorde ett val att leva i kriminalitet är naturlig

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Informativt och mycket bra skriven!

Susanne Gustafsson, 2 maj 2021

Otroligt intressant läsning för den som vill få en bild om vad som ligger bakom tidningsrubrikerna om gängvåldet.
Kan verkligen rekommendera denna bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej