Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den saknade systern
Betyg & recensioner för

Den saknade systern (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(253 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Stark känsla

-, 30 mars 2022

Då jag nåddes av vetskapen att Lucinda mycket tragiskt lämnat oss, så nära inpå utgivningen av denna del i historien av de Sju systrarna, har jag inte velat att boken någonsin skulle ta slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig lyssning

-, 3 februari 2022

Lika bra som de andra böckerna i serien om de sju systrarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sju systrar

-, 30 januari 2022

Så intressant! Irlands historia har fascinerat mig genom åren. Jag har lärt mig mycket. Storyn om systrarna och Pa grep mig och jag har sträcklyssnat till stor del. Tack för mycket fin uppläsning!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den saknade systern

KatteMax, 9 januari 2022

Efter att ha lyssnat på 64 % av boken är den fortfarande intressant och spännande¿ härligt med många timmars lyssnande. Spänd på hur den kommer att sluta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den saknade systern

-, 3 januari 2022

SÅÅÅ bra . Vill inte sluta att lyssna. Så levande beskrivningar o levnadsöden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Systerskap o historia

-, 14 november 2021

Arv och miljö och historiska skeenden. Flera lager i berättelsen. Väldigt många timmar att lyssna igenom dock.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den saknade systern

-, 1 oktober 2021

Såå bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk!

-, 14 september 2021

Helt underbar bok. Ville bara lyssna till slutet. Mycket duktig uppläsare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Super!

-, 12 september 2021

Jag har aldrig i mitt 56 åriga liv lyssnat på en sådan bra serie om systrarna det vill säga alla sju böckerna jag rekommenderar dessa varmt du får en riktig resa över hela världen jag har skrattat och jag har gråtit !!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej