Du är här: Start / Betyg & recensioner / Månsystern : Tiggys bok
Betyg & recensioner för

Månsystern : Tiggys bok (Storpocket)

Kundbetyg 5

(152 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Rekommenderas varmt!

Jenny B, 8 januari 2021

Jag har läst alla böckerna om de sju systrarna. Alla är lika bra! Jag tycker att man ska läsa dem i turordning med Maias bok först. Sedan är man fast!
Tiggys bok är en varm, fin berättelse om en stark nutida ung kvinna och hur hon lär känna sin historia. Mycket bra!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

De Sju Systrarna

Gro Björkung, 5 oktober 2020

Alla böckerna är fantastiska! Man vill bara läsa och läsa...vilken fantastisk författare som kan tråckla ihop allt. Fasar för när man läst slutet i sista boken

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fascinerande !

Har snart läst 6 av de 7 böckerna i serien om de 7 systrarna av Lucinda Riley. Jag är helt betagen av berättelserna. Dessa "tegelstenar" innehåller allt jag kan önska och lite till! Känns som sanna berättelser eftersom det i texterna finns ständiga kopplingar till verkliga händelser o personer. Kan knappt sluta läsa trots att klockan många gånger passerat midnatt - tur att jag är pensionär!
Bara så sorgligt att författarinnan avlidit... vilken utomordentlig begåvning hon var!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket läsvärd

Ninis , 1 juli 2021

En härlig bok som växer ju längre in i handlingen man kommer. Intressant att läsa om andra kulturer även när visst material är påhittat. Rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som en saga

Vallmo , 9 juni 2021

En berättelse man verkligen fastnar i! Lugnt och behagligt tempo. Trevlig berättarstil med två parallella handlingar, en i nutid och en i dåtid. Spännande att följa den historiska handlingen fram till nutid. Intressant att få en inblick i olika länder och miljöer och berömda historiska personer. Dessutom mycket kärlek och dramatik och det gör ju inte boken sämre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Super

Birgitta Stridfelt, 19 april 2021

Alla sex böckerna har varit fantastiska att få följa var och ens historia och från de olika länder där dom har sina rötter. väntar med glädje på nr 7

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Flamencodans blandat med naturintresse

Bia Dahl, 1 mars 2021

Att åka till ett ensligt gods i Skottland för att ta hand om vildkatter, verkar inte så lockande. Men där uppstår en fin vänskap mellan två personer, som brinner för sitt jobb. Intressant att höra om grottorna i Sacromonte, som jag en gång har besökt och om livet där en gång. Jag hade dock lite svårt att förstå tjusningen med flamencodansen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Månsystern

Irene, 7 februari 2021

Rileys böcker är mycket lättlästa och intressanta. Adoptivsyskon som har en koppling till en stjärnbild. Adoptivsyskonen kommer från udda platser på jorden, söker sina rötter efter att adoptivfadern dött och efterlämnat gåtfulla ledtrådar. Kärlek och mystik.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Serien

Monica Norrman, 26 januari 2021

Inte alls så bra som de tidigare i serien. Kändes som en annan författare. Använde namnen hela tiden, även när det var två personer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej