Du är här: Start / Betyg & recensioner / Skillnadens skörd : mat från trädgården året om
Betyg & recensioner för

Skillnadens skörd : mat från trädgården året om (Inbunden)

Kundbetyg 5

(92 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Skillnadens trädgård

Carina Holmberg, 7 september 2017

Sara Bäckmo kan verkligen konsten att inspirera och tipsa om bra och enkla odlingslösningar!! En fröjd att läsa!! Om och om igen!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skillnadens skörd

Siv Britt Linnea Svensson, 6 september 2017

Så härlig bok, läste den från pärm till pärm. Känns så vardagligt utan en massa konstigheter.
Lusten att odla och använda sin skörd känns ännu mer inspirerande efter att ha läst boken.
Härliga inspirerande bilder och så fint att ha med barnen.
Jag har bokhyllan full med kokböcker, denna hamnar på köksbänken, där jag kommer att ha stor nytta av den.
Nu väntar jag på bok nummer tre nästa år. Älskar boken. Tack Sara för att du finns.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra

Josefine Stensson, 19 augusti 2019

Som alltid skriver Sara personligt och inspirerande. Den är lätt att förstå och vacker att bara bläddra i. Marias bilder är alltid fantastiska.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suverän!

Hanna-Maria, 6 september 2018

Hade höga förväntningar då jag verkligen gillar allt Sara skriver, så enkelt och lärorikt. Jag blev inte besviken! Rekommenderas varmt!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skördeglädje!

Ann-Cathrine Johansson, 23 juli 2018

Matglada recept för hemmaodlaren och nya sätt att se på odlingarna. Fantastiska illustrationer. En sann glädje att läsa boken. I mitt fall sträckläsa hihi. Kramar Ann-C.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skillnadens skörd : mat från trädgården året om

Yvonne, 3 maj 2018

Så mycket jag lärt mig av Sara Bäckmo. Hon är nyfiken och tar reda på allt. Sedan förmedlar hon det till oss andra som vill kunna odla vår egen mat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skillnadens skörd

Monica/Finntjärn, 7 september 2017

Boken är mycket inspirerande och spännande. Den har fått mig att tillvarata min egen skörd bättre och mina odlingar kommer att utökas nästa år:.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig höstläsning

Christina Kina Olsson, 6 september 2017

Lättläst bra upplägg med recept och tips och berättande!
Väldigt fina bilder som visar det färdiga resultatet och härliga bilder på miljöer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Matlagning för trädgårdsnördar

Cecilia Lejon, 6 september 2017

En underbar bok med många recept o fina bilder för oss som gillar att odla vår egen mat, till våra nära o kära

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej