Du är här: Start / Betyg & recensioner / Ända in i märgen : en sann berättelse om en bruten nacke, ett liv i spillror och vägen tillbaka

Läs

Kaffeläsaren, 15 februari 2017

Jag har gråtit, haft glädjerysningar, förfasats o irriterats över hur Annika blivit bemött. Tack för att du delat med dig av din historia Annika!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven och fängslande

Kim M. Kimselius, 31 december 2016

Den här boken fick mig att gråta. Jag grät över Annika Taesler beskrivning över hur hon befann sig i gränslandet mellan liv och död. Jag grät för att hon inte gav upp, utan fortsatte kämpa mot alla odds. Tårarna föll när hon gjorde framsteg, bit för bit. Lyckotårar föll när Annika trots sin totalförlamning fick ett nytt liv efter ridolyckan.

Tro nu inte att man gråter hela tiden, för det fanns mycket glädje och lite skratt också. Boken fick mig att tänka efter. Jag som dundrat omkring på hästryggar sedan jag var tio år. Oförskräckt ridit både utan hjälm, sadel och tyglar. Visst har jag skadat mig, men det var bara upp på hästryggen igen och rida vidare. En skada som jag ådrog mig när jag hoppade i skogen, utan hjälm, sadel och tyglar, har jag fortfarande bestående men av. En skallskada. Just där skallen spräcktes och gav mig en rejäl hjärnskakning, där får jag huvudvärk av det grymmaste slag ibland. Det är från den platsen m... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En oväntad krökning av livet

Dhana Deshnoor, 10 oktober 2016

Annika har ett levande språk och kan berätta om allvarliga saker med glimten i ögat, vilket gör att hennes berättelse blir väldigt autentisk, man lever sig verkligen in. Hur berättelsen slutar? Läs boken!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En skakande men realistisk beskrivning

Rosetta, 17 februari 2019

av Annikas väg tillbaka till livet efter en svår ridolycka som gör henne förlamad.Hon blir maka, mor och skribent. Det är liv som hennes som politikerna vill förstöra en andra gång genom att beteckna LSS-lagen om personlig assistans som dyrt fusk! Man frågar sig vem som är dyrast för det svenska fd folkhemmet - Annika eller fuskpolitikerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ända in i märgen...

Ursula Marie Stenebrand, 16 mars 2017

Otroligt bra o lättläst bok. Man blir verkligen berörd av henne o hennes sätt att kämpa för att leva ett normalt liv....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oerhört välskriven.

Mia Gustafsson Lönn, 27 december 2016

Fantastisk bok. Bra av Annika att dela med sig av hennes liv så som hon gjort. Läsning var vid vissa tillfällen arbetssam att ta in, samtidigt som det var roligt vid andra tillfällen,
En vanlig vardag beskrevs utifrån olika perspektiv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs den!

Linda Ismail, 10 oktober 2016

Åh vad jag tyckte om den här boken! Annika Taesler skriver ärligt, insiktsfullt och väldigt självutlämnande vilket lämnar läsaren med blandade känslor.
Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som alla borde läsa!

Jessica Ekström, 7 oktober 2016

En helt fantastisk bok om vad som händer med en människa och dess omgivning när det otänkbara händer... Kunde knappt andas under delar av boken.. Viktigt ämne då vi alla eller någon i vår omgivning kan drabbas av en omvälvande händelse som ställer allt upp och ner!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej