Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mytomanen
Betyg & recensioner för

Mytomanen (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(372 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Inte lika bra som tidigare bäcker av Sarenbrant

Karin, 29 juli 2020

Ganska långdragen och jag tyckte att läsningen var märklig. Fel betoning och förvrängande på ett förlöjligande sätt vi var flera som lyssnade och alla irriterade sig såpass att vi hade svårt att lyssna klart. Osäker på om set var läsningen eller boken som var dålig

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dubbelbra!

Susan Lind, 28 maj 2020

Som vanligt skriver Sarenbrant om ett spännande och aktuellt ämne. Och som vanligt ger Ewerlöf boken det lilla extra. Ni två är för mig bäst i Sverige o tillsammans blir ni dubbelbra.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Känns som Hemmets Journal 1986

Viveka, 26 januari 2022

Boken är barnslig, lite som nån som låtsas skriva deckare. Jag hängde med till slutet för att ge den en chans, men huga vad banalt. Sen uppläsaren, som överdriver och klatschar på med för mycket drama. Det blir dubbel dos av känslan av nån veckotidningsföljetong för kvinnliga läsare i en svunnen tid. En slags skvallerton ligger som ett lock över hela klabbet, lite tjejsnack med näsan i blöt. En jeklans oproffsigt polis. Spännande? Nä.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok. Dålig uppläsare.

-, 7 november 2021

Bra bok men uppläsaren förstör den tyvärr. Ljudboken förvandlas till en radioteater där uppläsaren spelar över på ett olidligt sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ljudbok Mytomanen

Hana, 2 november 2021

Ganska bra bok, kan absolut rekommenderas.
Mycket bra uppläsare. Bra story, med en oväntat mördare.
Har läst alla SS-s böcker, hon skriver väldigt bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskrivna böcker

- (Stockholm), 27 augusti 2021

Välskrivna böcker & även spännande. Har nu lyssnat i streck på alla och ska lyssna på din senaste bok. Tack Sofie

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Filippa , 13 juni 2021

En bok med spänning och bra handling! Svårt att sluta lyssna!! Hade varit ännu bättre med någon annan som uppläsare av boken dock.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande

- (Umeå), 6 juni 2021

Den var underbar. Den var så spännande att man inte kunde sluta lyssna på den. Var bra från start till mål.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte den bästa

- (Stockholm), 12 maj 2021

Hade gärna fortsatt läsa om Emma. Tidigare böcker har jag haft svårt att sluta lyssna på.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej