Du är här: Start / Betyg & recensioner / Månsystern : Tiggys bok
Betyg & recensioner för

Månsystern : Tiggys bok (Inbunden)

Kundbetyg 5

(94 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En helt underbar bok

Sanna Gavelin, 6 januari 2020

En fantastisk bok, väldigt svårt att lägga ifrån sig boken. Boken tar dig till de kalla fina omgivningar i Skottland med vildkatter och till den varma soliga Spanien som doftar jord och apelsin.
För varje bok som kommer i serien stegras mysterium om avliden pappa Pa Salt. Jag tycker om att man får återvända även till dem andra sju systrar,man har ju saknat dem.
Boken har allt; spänning,längtan,sorgen,glädjen och tron på naturens krafter.
Jag älskade boken och längtar till att nästa del ska ges ut!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Efterlängtad syster

Kerstin Hägg, 19 februari 2020

Läste boken på engelska tidigare, kunde inte vänta på översättningen. Men köpte boken på svenska också och läst en gång till. Otroligt fina miljöskildringar, känns som jag ömsom är i Skottlands högland, och sen vid Alhambra i Spanien. Denna systern är så otroligt varm och känslig, önskar att "hon var levande", inte "bara" en påhittad person. När man läser boken är hon verkligen levande..
Har ni missat de tidigare böckerna...LÄS dem, i rätt ordning...och det kommer fler..( har läst Sun sister på engelska, ej översatt än). Förhoppningsvis kommer nummer 7, den sista inom rimlig tid, efterlängtad...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Månsystern, Tiggys bok

Margareta Wik, 31 januari 2020

Det är verkligen en bladvändare. Jag gillar när man hoppar från dåtid och nutid. Kan verkligen rekommenderas. Väntar med spänning på nästa

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Äntligen, ännu en bok om de sju systrarna!

Malmötant (Malmö), 28 januari 2020

Underbar bok, sträckläste den. Kunde verkligen följa med Tiggy på hennes resa i Europa för att hitta sin biologiska familj. Älskar författarens sätt att väva ihop nutid och dåtid.
Längtar efter nästa bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande!

Bokmalen , 23 januari 2020

Denna bok är lika fängslande som de tidigare i denna fantastiska serie. Precis börjat läsa den och vill bara fortsätta tills den är slut.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa romanserien!

@ameliesbokhorna, 6 januari 2020

Var beredd på att hänföras och ryckas med på ett äventyr du sent kommer att glömma!
Äventyr, historia, kärlek och att finna sig själv samt vart man hör hemma är ett återkommande koncept i alla Lucindas böcker, så även denna.
Under tiden du läser känns det som du befinner dig sida vid sida hos karaktärerna. Miljön är så fantastiskt detaljerat att du blir så fräslt även om du kanske aldrig har besökt dessa platser. Sagt det förr och det tåls att sägas igen. Denna serie är bland det bästa romanserien jag och mina kollegor har läst på många år.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bitvis riktigt bra

Lina Lindqvist, 27 december 2019

Jag fick förmånen att läsa Tiggys bok lite innan den kom ut i handeln. Berättelsen där Tiggy är huvudperson är riktigt bra och bitvis väldigt spännande. Man får en föraning om hur bokserien kommer knytas ihop. Delen om Tiggys gamla släkt är tyvärr lite rörig och jag har svårt att riktigt komma in i handlingen.

Men läsvärd!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande

Ing-Marie Svensson, 26 oktober 2020

En väldigt bra , fängslande bok som jag varmt kan rekommendera
Kunde inte sluta läsa
Har nu läst hela serien om dessa systrar Hoppas på en til om den sist funna systern

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de sju systrarna

Annika, 11 september 2020

Mycket läsvärd, men man bör läsa böckerna i rätt ordning. Alla böckerna vill man verkligen läsa.
Mycket svåra att lägga ifrån sig, önskar man kunde sträckläsa dem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej