Du är här: Start / Betyg & recensioner / Familjen
Betyg & recensioner för

Familjen (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(206 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Obligatorisk läsning...

MattWac, 6 augusti 2020

Särskilt för varje svensk politiker som uppenbart visat historisk ovilja att bekanta sig med ¿verkligheten¿...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Denna ska alla läsa

-, 29 januari 2022

Bättre än bäst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Familjen

-, 15 juli 2021

Bra information om klansamhället och problemen med att integrera en klan i det svenska samhället. Politiker borde läsa och försöka förstå. Obegripligt att inget förändras trots kunskaper.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Naken beskrivning av systemhotande kriminalitet

-, 25 december 2020

Objektiv, målande, nyanserad och personlig beskrivning av ett nytt fenomen i Sverige. Otroliga skildringar av sakernas tillstånd i Sverige. Borde läsas av alla.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant

- (Hova), 11 november 2020

Mycket intressant och oroväckande läsning. Absolut läsvärd, man vill inte tro att det är sant.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastiskt intressant bok :)

-, 10 november 2020

Jag rekommenderar denna bok verkligen, den är oerhört intressant, samtidigt helt ofattbart att det får gå till så här i Sverige idag...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande nutidsskildring

Martina, 10 november 2020

Mkt välskriven och spännande inblick i mörka kriminella miljöer och strukturer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

familjen

-, 9 november 2020

tycker boken är väldigt intressant.och aktuell i dessa tider med gängkriminalitet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Visar inte på grymheten men ger en bra bild

-, 27 september 2020

Jag hade gärna fått höra om alla de grymheter som finns längre ned i kedjan. I boken framstår de förvisso som en bråkig familj med mycket hot och våld men knappast nog för att hålla en stadsdel under kontroll.
Det vore intressant med en reflektion om hur denna familj som bör dra in mycket pengar på droger fortfarande bor i lägenhet. Kanske är det inte drivkraften för klaner utan att det mer handlar om att skydda familjen och dess makt.
Många frågor kvarstår för mig.
Väldigt bra uppläst och jag lyssnar nu dagligen på ljudböcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej