Du är här: Start / Betyg & recensioner / Julprassel & decembermys : en jul att uppleva med alla sinnen
Betyg & recensioner för

Julprassel & decembermys : en jul att uppleva med alla sinnen (Inbunden)

Kundbetyg 4

(32 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bästa Julbok

Åsa , 9 november 2021

Otroligt vacker inspirerande Julbok! Att den sen kom ut i god tid så man har en chans att hinna med allt ger ett stort plus.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Värd varenda krona!

-, 3 november 2021

6 av 5 stjärnor! Supertrevlig bok med många bra o lättgjorda tips! Vackra bilder höjer betyget ytterligare. Älskar ordet Novent i boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mys och Inspiration

Jeanette , 3 november 2021

Fastnade fullständigt och läste från pärm till pärm. Det blir både några nya grejor på julbordet (som redan är välfyllt) och lite nya tips på julpyssel som passar även de minsta.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Wow med stort W

Emmelie Rydfalk , 1 november 2021

En så inspirerande bok om den absoluta favorit högtiden. Längtar redan att få börja pynta,baka och allt som hör julen till. Tusen tack.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jul på steroider - allt hem till dig!

Alexandra Gery, 1 november 2021

Har länge följt Helena och alla hennes fina tips på instagram - och många tycker nog att kanske det räcker med tips därifrån- varför köpa en bok- men jag gjorde det i detta fall och jag är verkligen så imponerad nu när jag har boken i min hand. Den är verkligen sprängfylld med fint pyssel, recept, vackra och stämningsfulla bilder förslag på vad man göra varje dag (i kalenderform Nov/Dec) om man vill pyssla/baka/laga sig fram till en stämningsfull jul ( men utan att det ska kännas för överväldigande)¿Jag råder alla att köpa denna fina bok- jag har en känsla det kommer bli en bok att återvända till år efter år och säkerligen kommer skapa många fina stunder för mig och mina barn. Eller varför inte köpa en extra att ge bort som en uppskattad klapp? Tack verkligen Helena! Och God Jul 🎄❤️

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande

Irene Holmqvist, 9 december 2021

Säger bara Wow, älskar den här typen av böcker.
Inspirerande!
Tack för alla fantastiska tips.
Har inspirerat mina vänner att köpa boken.
Har även överraskat våra döttrar med var sin bok.
Denna kommer att bli en klassiker.
Ser fram emot bok nr två.
Stort tack.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt uppladdning

Elin, 22 november 2021

Jättefint formgiven, bra skriven och riktigt bra och inspirerande tips. En bok att återkomma till år efter år. Perfekt att bläddra i inför julhelgerna för att få igång rätt stämning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Massa fina tips!

Anna H (Uppsala), 15 november 2021

Tycker mycket om den, massa härliga tips från smygstarten i november fram till juldagarna. Boken är vacker och man blir väldigt inspirerad!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej