Du är här: Start / Betyg & recensioner / Skyddsängeln
Betyg & recensioner för

Skyddsängeln (E-bok)

Kundbetyg 4

(52 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kanonbok.

-, 25 oktober 2021

Riktigt spännande, svår att lägga ifrån sig!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte en av de bästa men helt okej!

ElinsBokhylla , 26 juli 2021

I denna bok får vi följa med Emma Sköld när hon febrilt letar efter sin försvunna kollega Krille. Vilja hemligheter har han och vart har han egentligen tagit vägen. Samtidigt som Emma brottas med jobbet dyker andra saker up i hennes privatliv, minnen som kommer tillbaka och människor som försvinner.

Sofie Sarenbrants kunskap att lyfta helt vanliga samhällsproblem och göra dem till en riktigt bra deckare är något utöver det vanliga enligt mig. I denna bok tas samhällsproblem som ensamhet, missbruk, uppväxt och psykiatrireformen som fanns förr men som tyvärr fortfarande har sina spår kvar i dagens psykiatri.
Även i denna bok kan jag känna igen mig själv väldigt mycket, speciellt med ensamheten och psykiatrin, det tar lite extra när man läser böcker som dessa.

Även om jag tycker att de ämnen som Sarenbrant väljer att ta upp i sina böcker är väldigt viktiga och intressanta så upplevde jag denna bok som lite tam. ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande rakt igenom

-, 18 juli 2021

Den absolut bästa boken i serien. Man förblir otroligt investerad från första till sista sida.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite för ytlig

Katarina, 6 juli 2021

Det här är det första jag läser av Sarenbrant och det känns som en TV4-deckare på TV. Ytligt, rör sig bland välbärgade och det finns inga karaktärer som känns fängslande. Störningsmoment att Emma, polisen, beskrivs som vacker- det är totalt ovidkommande för mig hur karaktärer ser ut.
Semesterdeckare jag inte kommer minnas om några dagar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rörig!

Per-Åke Karlqvist, 22 juni 2021

Rör sig mångordigt på för många plan samtidigt och ibland med oklara kopplingar. Hennes tidigare har varit klart bättre. Synd

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 4 av 5.

Britt-Marie Kullin, 28 maj 2021

Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Skyddsängeln är Sofie Sarenbrants tolfte bok, och den nionde boken i serien om polisen Emma Sköld. Jag har läst dom allihopa och tyckt om dom alla. Och den här boken var inget undantag, för den var lika bra som dom tidigare böckerna i serien.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej