Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gatukatten Bob
Betyg & recensioner för

Gatukatten Bob (Inbunden)

Kundbetyg 4

(140 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underbar bok! Kunte inte sluta att läsa när jag väl...

Anja Inkeri Andersson, 30 september 2013

Underbar bok! Kunte inte sluta att läsa när jag väl hade öppnat boken. Katter är fantastiska djur. James Bowen är en fantastisk människa. Tillsammans blir de ett oslagbart par.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En varm och hoppfull bok

Stina, 31 mars 2014

En riktig må bra-bok om två individer som räddar varandra. Som kattägare blir man både rörd och fascinerad av denna enastående kloka katt. Kan varmt rekommenderas!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant och hoppfullt om kille och katt

Merri, 13 februari 2014

En jätteintressant bok om London-bon James som får ordning på sitt liv tack vare hittekatten Bob. Intressant och lättläst skildring om livet som gatumusikant och Big Issue-säljare, och den rörande vänskapen med en minst sagt ovanlig katt. Rekommenderas varmt till alla! En bok man blir glad av och perfekt att ge bort.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

KÄRLEK!

Tobias, 12 februari 2014

Den här boken går rakt in i hjärtat! Den visar på att i de mörkaste ögonblick i en människas liv kan det finnas ett ljus som flämtar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt underbar och fascinerande bok som man inte kan...

Marie , 17 januari 2014

Helt underbar och fascinerande bok som man inte kan sluta läsa. Det fina samspelet mellan James och Bob är helt fantastiskt. De är ämnade för varann. Det var nog ingen slump att deras vägar korsades... Kan knappt vänta på att nästa bok om Bob ska komma på svenska.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag gillade boken. Och framför allt foto på lilla Bob....

Halina Anjedani, 23 november 2013

Jag gillade boken. Och framför allt foto på lilla Bob. Mest av allt är jag nöjd att jag ändrade min (bedömande) inställnig till personer med visa problem. Men så klart man se att det är inte skrivet av profesionell författare....

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vill fortsätta läsa!

Vinielle, 5 april 2017

Jag har i skrivande stund inte läst ut boken ännu, men nästan halvvägs in i boken kan jag inte få nog! Boken är skriven på ett sådant sätt att man knappt kan lägga ifrån sig den. Man förundras över förhållandet mellan katt och människa och jag är glad att jag köpte hem bok 2 i serien samtidigt så jag inte slipper att vara utan Bob riktigt ännu. Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gatukatten Bob - en otrolig historia

Ingrid Bonde, 11 maj 2016

En helt fascinerande relationsberättelse mellan katt och person.Inte nog med att de visar varandra sin kärlek-katten överraskar gång på gång med till synes överlagd handling.Ofattbart!Även spännande när omständigheterna strular till det för James och Bob.Läs och må bra!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En helt ljuvlig feelgood-roman

Rosetta, 10 april 2016

om en hemlös kille och en hemlös katt som hittar varandra på Londons gator och blir bästa kompisar. Rekommenderas varmt till alla kattälskare och alla som längtar efter hopp och värme i en kall värld.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej